Τρόποι Πληρωμής

Κατά την υποβολή της παραγγελίας διατίθενται οι παρακάτω τρόποι πληρωμής:

Mετρητά – Πληρωμή με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή του εμπορεύματος στην έδρα της εταιρείας στην Δωδεκανήσου 15, 164 52 Αργυρούπολη

Με αντικαταβολή – Πληρωμή στον υπάλληλο της εταιρίας courier κατά την παραλαβή του εμπορεύματος.

Με προπληρωμή – Πληρωμή με βάση το απεσταλμένο παραστατικό. Κατά την ετοιμασία του εμπορεύματος σας στέλνουμε το τιμολόγιο στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε. Το τιμολόγιο περιλαμβάνει τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο θα πρέπει να κατατεθούν τα χρήματα για την παραγγελία στο νόμισμα της προτίμησής σας. Μετά την παραλαβή των χρημάτων στον λογαριασμό μας, σας στέλνουμε το εμπόρευμα στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Με πιστωτική κάρτα – Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω διαδικτύου κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Με την επιλογή αυτή, κατά το τέλος της παραγγελίας θα μεταφερθείτε στην σελίδα πιστοποίησης πιστωτικών καρτών.

Εάν κατά τη διαδικασία της παραγγελίας παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα από την πληρωμή με την κάρτα, μπορείτε να πάτε στο ιστορικό παραγγελιών, να επιλέξετε την κατάλληλη παραγγελία και να επαναλάβετε την διαδικασία πληρωμής.