Πολιτική απορρήτου 2018-05-25T10:44:58+00:00

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η υποβολή προσωπικών δεδομένων καθώς και η συγκατάθεση για την επεξεργασία τους είναι απολύτως προαιρετική. Κάθε υποβαλλόμενο σε μας προσωπικό στοιχείο, υποβάλλεται σε επεξεργασία αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό και το πεδίο εφαρμογής στο οποίο έχετε συμφωνήσει. Σε περίπτωση ωστόσο που αποφασίσετε να μην υποβάλετε τα απαραίτητα στοιχεία για την πραγματοποίηση της παραγγελίας και δεν συμφωνήσετε για την επεξεργασία τους, δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να εκτελέσουμε την παραγγελία σας. Σας παρακαλούμε να θυμάστε, ότι οποιαδήποτε στιγμή έχετε το δικαίωμα ανανέωσης ή ολικής διαγραφής των προσωπικών σας στοιχείων. Μπορείτε να το κάνετε από μόνοι σας, καθώς και με την βοήθειά μας την οποία ευχαρίστως μπορούμε να σας προσφέρουμε. Σας διαβεβαιώνουμε, ότι η εταιρεία μας τηρεί αυστηρά την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλή, ενώ καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να κάνουμε το επίπεδο ασφάλειας από έτος σε έτος ακόμη υψηλότερο. Πιστεύουμε, ότι η γνωριμία σας με την πολιτική απορρήτου μας, θα σας επιτρέψει να νιώσετε ασφαλείς και να απολαύσετε τις αγορές σας στο https://hlektroniko-tsigaro.eu

 

  1. Γενικά

Η εταιρεία μας, με την επωνυμία ΒΙΛΛΑΝΤΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, που εδρεύει στην Αργυρούπολη Αττικής, Δωδεκανήσου 15 (στο εξής και χάριν συντομίας «hlektroniko-tsiaro.eu» ή «Εταιρεία»), είναι κατά την ισχύουσα νομοθεσία υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που παρέχετε σε αυτήν στο πλαίσιο της εμπορικής σας συνεργασίας με την εταιρεία.

  1. Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία;

Ο διαχειριστής, έθεσε σε εφαρμογή στην ιστοσελίδα hlektroniko-tsigaro.eu, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και την πολιτική ασφαλείας του συστήματος IT, κάτι που εξασφαλίζει την αποτελεσματική προστασία των προσωπικών στοιχείων.

Τα ποιο σημαντικά στοιχεία του συστήματος προστασίας προσωπικών δεδομένων, περιλαμβάνουν:

  • Πιστοποιητικό SSL κατά την σύνδεση. Αυτό εξασφαλίζει την κρυπτογραφημένη επικοινωνία 256 bit key, μεταξύ του υπολογιστή σας και του hlektroniko-tsigaro.eu
  • Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, έχουν μόνο οι εργαζόμενοι του hlektroniko-tsigaro.eu, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί σύμφωνα με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και έχουν υπογράψει τις σχετικές δεσμεύσεις για την προστασία αυτών.
  • Το σύστημα τεχνολογίας πληροφοριών IT hlektroniko-tsigaro.eu πληρεί όλες τις προδιαγραφές για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού

Τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την διασφάλιση της προστασίας των επεξεργασμένων δεδομένων, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που ορίζονται στους κανονισμούς σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένου και του διατάγματος του Υπουργού Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, σχετικά με την τεκμηρίωση της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των τεχνικών και οργανωτικών προϋποθέσεων που θα πρέπει να πληρούνται από τις συσκευές και τα συστήματα πληροφορικής που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Ο Διαχειριστής έχει εκπληρώσει όλες τις νομικές του υποχρεώσεις που προβλέπονται από την νομοθεσία, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

  1. Γιατί και ποια από τα προσωπικά σας δεδομένα χρειαζόμαστε;
  • Εγγραφή

Κατά την εγγραφή σας, σας παρακαλούμε να δώσετε τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την δημιουργία λογαριασμού, έτσι ώστε να μην χρειάζεται σε κάθε επόμενη αγορά σας να χάνετε χρόνο και πάλι, προκειμένου να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας. Με την εγγραφή σας, εξοικονομείτε χρόνο για τις επόμενές σας αγορές. Ο εγγεγραμμένος πελάτης μετά την σύνδεση στην ιστοσελίδα, έχει επίσης τη δυνατότητα να ελέγχει την κατάσταση της παραγγελίας του, καθώς και το ιστορικό των αγορών του. Ο εγγεγραμμένος και συνδεδεμένος πελάτης μπορεί ανά πάσα στιγμή να διορθώσει, να συμπληρώσει ή να διαγράψει τα στοιχεία του.

Κατά την εγγραφή σας παρακαλούμε να δώσετε:

  1. όνομα και επώνυμο – απαραίτητα για την έκδοση της απόδειξης πώλησης και την αποστολή του πακέτου
  2. διεύθυνση (οδός, αριθμός οικίας/ή αριθμός οικίας και διαμερίσματος, ταχυδρομικός κώδικας και πόλη) – απαραίτητα για την αποστολή του πακέτου
  3. e-mail – απαραίτητο για την σύνδεση στο hlektroniko-tsigaro.eu και την επικοινωνία σχετικά με τον χρήση του hlektroniko-tsigaro.eu
  • Υποβολή παραγγελιών

Κατά την παραγγελία, σας παρακαλούμε να μας δώσετε τα απαραίτητα στοιχεία για την εκτέλεσή της, το οποία στην περίπτωση εγγεγραμμένων και συνδεδεμένων Πελατών ανακτώνται κατά ένα μέρος αυτόματα από τα στοιχεία που δόθηκαν κατά την εγγραφή.

Κατά την εκτέλεση της παραγγελίας παρακαλούμε να μας δώσετε:

  1. όνομα και επώνυμο ή ονομασία εταιρείας/οργανισμού – απαραίτητα για την έκδοση της απόδειξης πώλησης και την αποστολή του πακέτου
  2. διεύθυνση (οδός, αριθμός οικίας/ή αριθμός οικίας και διαμερίσματος, ταχυδρομικός κώδικας και πόλη) – απαραίτητα για την αποστολή του πακέτου
  3. e-mail – απαραίτητο για την επικοινωνία σχετικά με την ολοκλήρωση της παραγγελίας
  4. αριθμός τηλεφώνου – απαραίτητος σε περίπτωση επιλογής μερικών από τις μεθόδους παράδοσης (απαιτούμενο από τους μεταφορείς)

Στην περίπτωση που ο Πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας επιλέξει την αποστολή σε διαφορετική διεύθυνση από αυτή που δήλωσε κατά την εγγραφή του, παρακαλούμε επίσης να δηλώσει:

  1. όνομα και επώνυμο ή ονομασία εταιρείας/οργανισμού – απαραίτητα για την αποστολή του πακέτου
  2. διεύθυνση (οδός, αριθμός οικίας/ή αριθμός οικίας και διαμερίσματος, ταχυδρομικός κώδικας και πόλη) – απαραίτητα για την αποστολή του πακέτου
  3. αριθμός (ΑΦΜ) – Απαραίτητος για την έκδοση της απόδειξης πώλησης.

Το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, το τηλέφωνο και το e-mail που δηλώνονται ως διεύθυνση αποστολής, μεταδίδονται στις μεταφορικές εταιρείες υπό τη μορφή ετικέτας/δελτίου αποστολής, το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα δελτίο παράδοσης του πακέτου ανάλογα με τον επιλεγμένο τρόπο αποστολής που δηλώθηκε στους μεταφορείς.

  1. Γενική Ταχυδρομική
  2. Speedex
  3. ACS
  4. Την δική σας  Κούριερ

Το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση και ο αριθμός ΑΦΜ που δηλώνονται ως στοιχεία για την έκδοση της απόδειξης πώλησης, μεταδίδονται υπό τη μορφή απόδειξης πώλησης στο λογιστικό σύστημα της εταιρείας

  • Εγγραφή στο Newsletter

Σε περίπτωση εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο (Newsletter) και συμφωνίας για την λήψη του κατά τη διαδικασία της εγγραφής ή κατά την υποβολή παραγγελίας, σας παρακαλούμε να δηλώσετε μόνο την διεύθυνση e-mail στην οποία θα στέλνονται οι εμπορικές ενημερώσεις από τον Διαχειριστή. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ακυρώσετε αυτή την επιλογή, από το λογαριασμό σας στο hlektroniko-tsigaro.eu ή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ακύρωσης που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε ενημέρωσης.

Τα στοιχεία που δίνονται κατά την εγγραφή στο newsletter, επεξεργάζονται αποκλειστικά από το hlektroniko-tsigaro.eu

  1. Τα προσωπικά σας στοιχεία, που συλλέγονται αυτόματα κατά την είσοδό σας στο hlektroniko-tsigaro.eu
  • Cookies

Το hlektroniko-tsigaro.eu χρησιμοποιεί cookies, δηλαδή αρχεία κειμένου που συλλέγονται στην συσκευή σας, ώστε να καταστεί δυνατή η αναγνώρισή σας από το hlektroniko-tsigaro.eu και η προσαρμογή του στις ανάγκες σας.

η ιστοσελίδα hlektroniko-tsigaro.eu χρησιμοποιεί cookies κατά την πλοήγηση για τους εξής λόγους:

  1. για να θυμάται τη σύνδεσή σας
  2. για να θυμάται τα περιεχόμενα του καλαθιού αγορών σας
  3. για να θυμάται τις προτιμήσεις σας σχετικά με την εμφάνιση του hlektroniko-tsigaro.eu
  4. για την δημιουργία στατιστικών στοιχείων και αναφορών σχετικά με την επισκεψμότητα και την λειτουργία του hlektroniko-tsigaro.eu

Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με την αποθήκευση αρχείων cookies στην συσκευή σας, μπορείτε να τα αποκλείσετε ρυθμίζοντας αναλόγως το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείτε. Πληροφορίες σχετικά με το πως να το κάνετε, θα βρείτε στα αρχεία βοήθειας του προγράμματος πλοήγησης που χρησιμοποιείτε. Δυστυχώς σε περίπτωση αποκλεισμού των αρχείων cookies που προέρχονται από το www.hlektroniko-tsigaro.eu, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ομαλή λειτουργία του.

Εάν συμφωνείτε με την αποθήκευση των αρχείων cookies στην συσκευή σας, αλλά μετά από την επίσκεψή σας στο hlektroniko-tsigaro.eu θελήσετε να τα διαγράψετε, μπορείτε να το κάνετε χωρίς κανένα κίνδυνο, ενώ πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο, θα τις βρείτε στα αρχεία βοήθειας του προγράμματος πλοήγησης που χρησιμοποιείτε.

  • Google Analytics (cookies)

Το Google Analytics χρησιμοποιεί αρχεία cookies, δηλαδή αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στην συσκευή σας, ώστε να επιτραπεί η ανάλυση κίνησης και τρόπου χρήσης κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα hlektroniko-tsigaro.eu. Η Google συλλέγει στους διακομιστές της (server), δεδομένα που συλλέγονται από την αποθήκευση των αρχείων cookies στις συσκευές και χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για τη δημιουργία αναφορών και παροχών άλλων υπηρεσιών που σχετίζονται με την κίνηση και χρήση του διαδικτύου. Η Google μπορεί επίσης να μεταβιβάζει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτα πρόσωπα, εάν απαιτηθεί να το πράξει από το νόμο ή στην περίπτωση που αυτά τα άτομα επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες για λογαριασμό της Google.

Τα δεδομένα αυτά δεν συνδυάζονται ποτέ με τα δηλωμένα στοιχεία που αναφέρονται στο μέρος III, ενώ αποτελούν μόνο υλικό για στατιστική ανάλυση και μηχανισμών διόρθωσης σφαλμάτων του συστήματος.

Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με την αποθήκευση αρχείων cookies στην συσκευή σας, μπορείτε να τα αποκλείσετε ρυθμίζοντας αναλόγως το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείτε. Πληροφορίες σχετικά με το πως να το κάνετε, θα βρείτε στα αρχεία βοήθειας του προγράμματος πλοήγησης που χρησιμοποιείτε. Δυστυχώς σε περίπτωση αποκλεισμού των αρχείων cookies που προέρχονται από το hlektroniko-tsigaro.eu, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ομαλή λειτουργία του.

Εάν συμφωνείτε με την αποθήκευση των αρχείων cookies στην συσκευή σας, αλλά μετά από την επίσκεψή σας στο hlektroniko-tsigaro.eu θελήσετε να τα διαγράψετε, μπορείτε να το κάνετε χωρίς κανένα κίνδυνο, ενώ πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο, θα τις βρείτε στα αρχεία βοήθειας του προγράμματος πλοήγησης που χρησιμοποιείτε.

  • Remarketing Google Adwords (cookies)

Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί το εργαλείο επαναληπτικού μάρκετινγκ Google Adwords. Το εργαλείο αυτό επιτρέπει τη δημοσίευση στο διαδίκτυο του περιεχόμενου των διαφημίσεων Google βάσει προηγούμενων επισκέψεων των χρηστών στον ιστότοπό μας. Για το σκοπό αυτό, οι ιστοσελίδες μας περιέχουν κώδικα ή ετικέτα επαναληπτικού μάρκετινγκ, τα οποία διαμορφώνουν τα αρχεία cookies για να προσδιοριστεί το είδος της αγγελίας που θα προβάλλεται στον χρήστη, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις του στον Ιστότοπο.

Οι λίστες επαναληπτικού μάρκετινγκ αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων στους διακομιστές της Google, στην οποία αποθηκεύονται όλα τα αναγνωριστικά των αρχείων cookies που έχουν εκχωρηθεί σε κάθε λίστα ή κατηγορία ενδιαφέροντος.

Ο χρήστης μπορεί να αποτρέψει την χρήση ενός αρχείου cookie επαναληπτικού μάρκετινγκ, στην ιστοσελίδα αποκλεισμού διαφημίσεων Google. Αυτά τα αρχεία cookies αποστέλλονται από την Google.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί επίσης το αρχείο cookie «Doubleclick». Το αρχείο αυτό επιτρέπει να μοιράζεστε τις διαφημίσεις που διαχειρίζονται από τρίτους («Ad-Servers»). Πρόκειται για ένα αρχείο cookie που παρέχεται από την Google.

  1. Πολιτική απορρήτου και προστασίας συνεργατών hlektroniko-tsigaro.eu

Το hlektroniko-tsigaro.eu επιλέγει τους συνεργάτες του πολύ προσεκτικά και εξίσου προσεκτικά ελέγχει την δημοσίευση συνδέσμων στο hlektroniko-tsigaro.eu άλλων ιστοσελίδων του διαδικτύου. Το hlektroniko-tsigaro.eu δεν αναλαμβάνει ωστόσο την ευθύνη για τα πρότυπα και τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζονται από τους ιδιοκτήτες, παροχείς και διαχειριστές αυτών των ιστοσελίδων. Γι’ αυτό το λόγο σας συνιστούμε να ελέγχετε καθένα από τους συνεργάτες μας σχετικά με την ατομική σας απόφαση για το αν θελήσετε να τους εμπιστευτείτε τα προσωπικά σας στοιχεία.

  1. Κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων

Σε ειδικές περιπτώσεις, στις οποίες ο ισχύων νόμος απαιτήσει από τον διαχειριστή την κοινοποίηση επιλεγμένων δεδομένων στις κρατικές αρχές, το hlektroniko-tsigaro.eu θα τα διαθέσει. Εκτός από αυτές τις περιπτώσεις, τα προσωπικά σας δεδομένα θα γίνονται εμφανή αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν στην πολιτική απορρήτου.

  1. Αλλαγές πολιτικής προστασίας του www.hlektroniko-tsigaro.eu

Το hlektroniko-tsigaro.eu διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την πολιτική απορρήτου όσο το απαιτεί η ισχύουσα νομοθεσία. Αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν τις τεχνολογικές ρυθμίσεις του hlektroniko-tsigaro.eu ή την αλλαγή των πρότυπων σε υψηλότερα από το ελάχιστο που απαιτεί ο νόμος. Σχετικά με αυτές τις αλλαγές θα ενημερώνεστε από το hlektroniko-tsigaro.eu μέσω e-mail (στο e-mail που δηλώθηκε κατά την εγγραφή). Η ειδοποίηση θα στέλνεται τουλάχιστον 30 μέρες πριν την έναρξη ισχύος της νέας πολιτικής απορρήτου. Η τρέχουσα πολιτική απορρήτου βρίσκεται πάντα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://hlektroniko-tsigaro.eu

  1. Επικοινωνία

Ο υπεύθυνος επεξεργασίαςς θα επικοινωνήσει μαζί σας χρησιμοποιώντας το e-mail που έχετε δηλώσει, ενώ μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις θα χρησιμοποιήσουμε τον αριθμό τηλεφώνου που δηλώσατε.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή αμφιβολία που να αφορά την πολιτική απορρήτου και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλεφωνικό νούμερο +30 210 9963080 ή στο info@hlektroniko-tsigaro.eu

Εάν θέλετε να ενημερώσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία, σε περίπτωση που δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να το κάνετε από μόνοι σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλεφωνικό νούμερο +30 210 9963080 ή στο info@hlektroniko-tsigaro.eu

Για τα παραπάνω ζητήματα μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω αλληλογραφίας στην διεύθυνση:

Βιλαντώνης Ευάγγελος, Δωδεκανήσου 15, 16452 Αργυρούπολη

Σε περίπτωση που θεωρείται ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Ιστοσελίδα: www.dpa.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 11523 Αθήνα

Τηλ.: +30 210 6475600

Fax: +30 210 6475628

 

Το είδος που εμπορεύεται το site είναι διαθέσιμο μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών! Απόρριψη